Köpvillkor
Ark design Stefan Ljungström startsida

Köpa förlovningsringar och smycken online

Att köpa förlovningsringar och smycken online kan säkert kännas lite otryggt. Hos mig kan ni dock alltid vara trygga både vad det gäller äkthet och ärlighet från mig. Mina kunder är det viktigaste jag har, och jag har varit i denna bransch så länge att jag vet vad jag gör. Att köpa förlovningsringar är stort, och jag är inte nöjd förräns ni är nöjda. Service är ett ord jag tycker mycket om, och som jag alltid försöker leva upp till.


/Stefan


Följande villkor reglerar förhållandet mellan dig som kund och ARK Design när du valt att köpa från min webshop online över Internet:


Personuppgifter

Personuppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning av vara. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag.


Priser

Alla priser är styckpriser och anges i SEK inklusive moms om inget annat framgår. Priserna är angivna exklusive kedjor som ev kan visas på produktens bild. Kedjor säljes separat under egen produktplats. Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag kunden gör sin beställning. Vi reserverar oss från uppenbara prisfelmärkningar.


Betalning

Kan idag bara ske via direktbetalning

Jag kommer snart att ha kopplat shoppen till kortbetalning


Förskottsbetalning

Genom insättning på vårt bankgirokonto 5104-9088. Vid betalning måste du ange ordernumret du fått i bekräftelsen, då vi lätt kan se vem avsändaren är. Så fort vi sett att pengarna har kommit oss tillhanda börjar jag tillverkningen.


Betal- och leveranskostnad inom Sverige och Europa


Betalningssätt


Kortbetalning: 0 kr

Förskottsbetalning via bankgiro 0 kr


Postpaket utanför Sverige men inom Europa 150 kr

Postpaket inom Sverige 65 kr


Samtliga paket skickas med postens rek, dvs: alltid försäkrade leveranser.


Ovanstående priser gäller endast för leverans inom Europa. Önskar du köpa online med leverans utanför Europas gränser, vänligen kontakta oss för prisuppgift. Dina varor levereras med rek brev.


Leveranstiden

Leverans av beställda varor sker normalt inom 5-10 dagar efter att betalning gjorts. Gäller dock med reservation för tillverkningstid, då det mesta görs för hand och allt eftersom beställningarna kommer.


Leveranssätt

Leverans sker till ditt närmsta postkontor eller utlämningsställe. Har du lantbrevbärning sker utkörning med den dagliga brevutlämningen.


Skicka present/leverans till annan mottagares adress

Om du vill ha paketinslagning och vill att leverans skall ske till annan mottagares adress så anger du leveransadressen i meddelandefältet i beställningsformuläret på betalsidan längre fram i beställningen.


Transport

ARK Design är betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten till kunden. Kunden är betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort under transport till ARK Design. Om du upptäcker att varorna är transportskadade när du mottar dem skall du omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället. Kontakta oss vid eventuella frågor.


Öppet köp/bytesrätt

Du har full rätt att byta till annan produkt, eller ångra ditt köp inom 10 dagar. Skicka ett mail till mail@stefanlj.se med ordernummer, orderkod och vilken vara det gäller. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sänder vi dig ett utbetalningskort alternativt sätter in pengar på ditt konto på varuvärdet. Vid retur, byte eller återbetalning av pengar så tas en hanteringskostnad om 350:- per produkt ut, och dras ifrån vid utbetalning till er. Är det retur av ring med utvändig gravyr elller höjdgravyr så tas även en returavgift om 300:-/per ring ut. Vid retur av ringar med infattade stenar, dras ett självkostnadspris om 200:- per infattad sten. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.


Ändring av ringstorlekar

Om en ring behöver ändras i storlek så ordnar vi även det. Alla ringar ni köpt av mig kan jag sträcka ut max en storlek extra, och det tar jag från 250:- per ring för att utföra (exklusive mitt returporto). Behöver ringen minskas så beror priset på vilken modell det gäller, men det rör sig om 200:- upp till 450:-. Stenringar går att ändra, men beroende på modell så är det olika avancerade jobb som krävs, och därför är det omöjligt att ge ett fast pris. Dock gör jag alltid så bra pris som möjligt, vilket innebär självkostnadspris utan egen förtjänst.


Reklamationer

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på mail@stefanlj.se så vi kan rätta till felet. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.


Returadress

Oavsett vad som ska skickas tillbaka till oss, så vill vi att ni kontaktar oss via mail för att säkerställa att ni får rätt returadress. Skicka gärna rek post så paketet är spårbart om det mot förmodan skulle komma bort i postens hantering. ARK Design ansvarar inte för bortkommen retur, men hjälper självklart till med att försöka spåra försändelsen.